Aika valuu hiekkana sormien lävitse, ja huomenna on luvassa kahden vikan kurssin tentti. Lukeminen on mennyt aika löysin rantein tänään, varmaan tämänpäiväisten kahden tentin uuvuttamana. Ensimmäinen tuntui menevän aika hyvin, mutta toisen tulosta saa kyllä jännittää - se oli vaikea! Ärsyttävintä toisessa tentissä oli, että olisi pitänyt osata hievästi lukuja ulkoa ja että kysymykset eivät olleet kauhean ajantasalla - ilmeisesti 2 vuotta vanhasta tentistä. Tiistain tentti meni kuitenkin myös hyvin, joten pidetään nyt peukkuja vielä huomiselle!

Huomenna mennään tentin jälkeen meidän kurssin kanssa lounaalle Butte aux Caillesin kortteliin ihan koulun lähelle. Saadaan myös meidän vastaava opettaja Mr. Rochette mukaan, ja annetaan hänelle lahjaksi meidän porukasta otettu kuva. Illalla on myös luvassa juhlintaa, ei olla vielä tarkemmin suunniteltu, mitä. Myös espanjalaisilla ja muilla vaihtaireilla taitaa olla juhlat 5. kerroksessa. Yritän päästä mukaan molempiin, mutta katsotaan, onko se mahdollista!

Jäähyväisten aika on siis ihan käsillä. Alkaa haikeus painamaan kovasti, mutta yritän keräillä mahdollisimman monen yhteystiedot kotimaahan mukaan. Annan myös "parhaille" kurssikavereilleni muistoksi upeita Lahti-postikortteja, joita äippä lähetti mulle. :D Lauantaina on sitten vuorossa pakkailua ja tavaroiden poislahjoittamista, ja illalla sitten lähteekin lentoni Suomeen klo 19.

Sama kuin tänne tullessa, on nyt lähdön ollessa lähellä tosi epätodellinen olo. Ei voi oikein ymmärtää, että koko elinympäristö on taas muuttumassa suomalaiseksi. Varoitankin, että jos ja kun törmäätte muhun lähiaikoina Suomessa, saatan olla hieman pihalla!

Tämä ei kuitenkaan varmasti jääne vikaksi kirjoituksekseni täältä, sillä kerrottavaa riittää varmasti vielä!