Onpas taas paljon tapahtunut sitten viime kirjoittelun. Torstai-iltana oli täällä talossa "isossa salissa" brasilialaisen Simonen ja Letician synttärit. Paikalle oli kutsuttu puolet talon asukkaista ja meininki oli sen mukainen. Oli siis paljon tuttuja ja tosi kivaa, mutta myös erinomaisen hyvät tarjoilut (ihan oikeaa kakkuakin!). Ja tietty tanssittiin salsaa... Kauhean myöhään en kuitenkaan jaksanut roikkua, sillä perjantaiaamuna oli taas aikaisin koulua (josta kyllä sitten myöhästyin pari tuntia).

Eilen eli perjantai-iltana menin käymään ranskalais-libanonilaisen koulukaverini Antoinen luona. Antoine oli juuri tullut Helsingistä, joten oli hauska kuulla hänen kokemuksiaan parin päivän suomenvierailusta. Kylmää oli kuulemma ollut! :D Paikalla oli myös muutama muutama muu ranskassa opiskeleva libanonilainen, jotka puhuivat tosi hyvin ranskaa ja olivat hirveän kärsivällisiä mun ranskankielen suhteen. Syötiin herkullisia piirakoita ja salaattia, sekä jälkkäriksi brownieita. Nam! Lopulta lähdettiin vielä Republiquelle brassibaariin nimelta Favela Chic. Siellä oli hauska biitsitunnelma, hirveästi ihmisiä ja tosi hyvää lattarimusaa. Tanssinkin sitten koko illan ihan hikisenä salsaa, sambaa, yms. Autenttista! :)

Tänä aamuna olin sitten hiukka väsynyt, sillä taksin löytäminen oli yöllä ihan yhtä vaikeaa kuin Helsingissä tällä kertaa. Lähdettiin kuitenkin Meijun kanssa käymään Versaillesissa, sillä tänään oli puistoon ilmainen sisäänpääsy. Paikalla oli ihanan vähän turisteja, sillä koska tänään oli 2. maailmansodan loppumisen juhlapäivä, itse linna oli kiinni. Oli kuitenkin hienoa nähdä Aurinkokuninkaan valtava ja huolella puunattu puisto. Harmi vaan, että suihkulähteet eivät enää olleet päällä. Täytynee tulla vielä kesällä uudelleen, että näkee ne ja kukkaistutukset. Oli taas tosi kiva päivä, jonka kruunasivat Café Créme ja Crépe nutella Versaillesilaisessa kahvilassa.

versailles.jpg
Geometrisen puutarhasuunnittelun harmoniaa!

Tämän illan ajattelin lepäillä kotona ja tehdä vähän kouluhommia. Pitäisi opiskella maanantaiksi EU:n energiamarkkinoiden vapauttamista koskevasta lakiehdotuksesta...