Matka olikin jo täynnä, joten ei päästy tutustumaan suklaamuseoon tällä kertaa. :( Onneksi club internationale järjestää kuitenkin vielä monta reissua tän syksyn aikana...

Testailen juuri uutta 7e maksanutta kahvinkeitintäni. Se on mintunvihreä. Sain tänään myös ostettua printteriin USB-kaapelin, ja hyvin toimii! Printtasinkin sitten heti kaikki näyte-photopaperit täyteen kaverien kuvia. Nyt ootte mun seinällä. :)

Tänään saatiin myös koulusta tunnarit koulun koneille, sekä opastusta tietoverkkojen toiminnasta (verkkomedian perusteet all over again, mais en francais bien sur). Mun koulun mailiosoitetta en ala edes kirjoittamaan tähän, niin käsittämätön merkkisekamelska se on... Sain myös printattua CAF-hakemuspaperit, joita lähdin sitten kiikuttamaan lounastunneilla asuntolan secreteriatiin leimattaviksi. Tottakai secreteriat oli kiinni, joten tein hukkareissun. "Kostoksi" matkustin sitten pummilla bussissa takaisin koululle.

Jahas.. Jean-Paul soitti että lähdettäiskö baariin tänään, mutta eipä taida jaksaa. Huomennahan on jo perjantai niin ehkä sitten. Tosi nopeasti mennyt kyllä tämä toinen viikko.

Edit: Ainiin, sain tänään vastauksen mun kyselyyn siitä, pääsenkö osallitumaan noille mun kursseille. Paitsi, että en oikeasti saanut vastausta, sillä Mr. Rochette sanoi vain, että tietää vastauksen vasta 11.10., kun näkee monta opiskelijaa sinne on tulossa. Mahtavaa, sillä kurssit alkavat jo 9. päivä! Paitsi voi olla ehkä että ne alkavatkin oikeasti 16. päivä... Mikään ei ole täällä niin varmaa kuin epäverma!