Nyt on taas ehtinyt tapahtua paljon, mutta en taida ehtiä kirjoittamaan hirveästi, kun olen täällä koulun tietokoneluokassa (yksi luokka varattu 600:lle opiskelijalle!!!).

Lauantaina kävin aamupäivällä pienellä kävelyllä Luxebourgin puutarhassa, Latinalaisesssa korttelissa ja Notre Damen ympäristössä. Kyllä tämä Pariisi on vaan niin kaunis kaupunki! Illalla oli sitten Nuit Blanche eli paikallinen taiden yö. Tapahtuman mittasuhteet olivat aivan valtavat, oikea nykytaiteen paratiisi yhden yön ajan. Käytiin ensiksi Johannan ja hänen suomalaisen kaverinsa sekä saksalaisen pojan kanssa Pompidou-keskuksessa katsomassa hienoja valokuvia sekä jännää julistenäyttelyä. Sitten matkattiin Kansalliskirjastolle, jossa tapasinkin kaverin Suomesta, eli Oton. Kansalliskirjastolla oli upea, valtavankokoinen valoinstallatio. Lisäksi kävimme Bercyn puistossa katsomassa mm. omituista karaokevideota sekä valokaupunkia. Ilta päättyi hauskalle majakkalaivalle Seinen rannalla, jossa oli pienimuitoiset bileet.

Sunnuntaiaamuna lähdettiin Johannan kanssa pienelle kävelylle lähikortteleihin. Käytiin aamukahvilla ihanassa puistokahvilassa, jossa olikin paljon ihmisiä aurinkoisen ja lämpimän päivän johdosta. Kävelyllämme kävimme taas Place d'Italien lähellä olevilla markkinoilla sekä isolla katukirppiksellä Rue de Butte aux Caillesin varressa. Myyjiä oli aivan älyttömästi, ja teimmekin muutamia ihan hyviä löytöjä. Loppupäivä meni sitten Cité U:n nurmikolla loikoillen sekä kämpillä hengaillen.

Netti ei toimi edelleenkään kämpillä, toivotaan että alkaa toimia tänään!