Eilen oli hiukka erilainen koulupäivä, sillä meillä oli brittiläinen Mr John Tims puhumassa aiheesta human behavior (erityisesti myynti- ja neuvottelutilanteissa). Herra ei kuitenkaan tyytynyt vain puhumaan, vaan pääsimme myös itse demonstroimaan meidän esiintymis- ja neuvottelutaitoijamme ihan käytännössä. Tuli ihan Jennin kulta-ajat Simlabissa mieleen, kun videoimme esityksiä ja keskustelimme niistä avoimesti ja hyvässä ilmapiirissä. Itse pääsin osallistumaan neuvotteluun, jossa "aviopari" osti käytettyä autoa toiselta "avioparilta". Väillä oli kyllä vähän vaikeaa saada pokka pysymään, mutta mielestämme onnistuimme saamaan aikaiseksi ihan hyvän diilin. :)

Koulupäivä kestikin sitten hamaan klo seitsemään illalla, jonka jälkeen kävin hieman ruokaostoksilla. Iltapalaksi tuoretta patonkia ja brietä, mmmm....

Tänään mulla ei ole virallisesti koulua, sillä tänään on kolmen suuren insinöörikoulun järjestämät rekrymessut Forum Trium Porte de Versaillesissa. En ajatellut ainakaan vielä etsiä Ranskasta töitä, mutta on ihan kiva mennä katsomaan, minkälaista meininki on täällä päin EU:ta. Ei kyllä kauheasti ainakaan IT-firmoja näy listalla... Mulla on treffit espanjalaisen Maiderin kanssa bussipysäkillä klo 13, joten pitää varmaan alkaa pikkuhiljaa valmistautua lähtöön.