Sain viimein asuntohakemukseni menemään eteenpäin, suurkiitos ystävälle, joka hoiti asian loppuun minun löhöillessäni Kreetalla viime viikolla. Koko hakuprosessi oli aika traumatisoiva. Jouduin mm. pyytämään äidiltäni takauksen, että jos rikon jotain asuntolassa, hän korvaa sen. Lisäksi jouduin avaamaan tilin Nooa Säästöpankkiin, koska oma pankkini Nordea ei olisi pystynyt toimittamaan ulkomaanshekkiä minulle ennen hakuajan umpeutumisesta. Jouduin siis tosiaan lähettäämään 360 euroa sinne shekkeinä! Lisäksi sain vielä maksaa itseni kipeäksi kuriiripalvelusta, jotta saisin hakemuksen ajoissa perille. Toivotaan nyt todellakin, että saan sen asunnon!

Asunnoista puheen ollen, kirjoitan tätä viestiä juuri uudesta asunnostani. Muutin eilen tänne Tapiolan Hakalehtoon ja viihdyn jo nyt todella hyvin. Vaikka kämppä onkin yksiö, on tämä kuitenkin varsin avara ja valoisa - ja mikä parasta lähellä Tapiolan keskusta ja Otaniemeäkin. Jätän kyllä suosiolla osan tavaroistani suoraan varastoon, että syksyllä olisi sitten vähemmän muutettavaa ennen lähtöä.

Vaihto-opiskelusta vielä sen verran, että sain tänään selville, että syksyn kurssien tentit järjestetään ENSAM:issa tammikuun lopussa. Tämä tarkoittanee sitä, että joudun palaamaan jouluksi Suomeen hankkimaan itselleni kämpän ja aloittamaan kevään kurssit ja lentämään sitten tammikuun vikaksi viikoksi Pariisiin tekemään tenttejä. Hauskaa!