Eilen illalla oli taas Erasmus-bileet Madeleine-plazalla. Tällä kertaa meidän koulu oli järkännyt ilmaiset drinksut ja "infotilaisuuden" omille ulkkareilleen klo 21.30 alkaen. Yllättäen yhteislähdössä talon ala-aulassa ei sitten ollutkaan klo 21 illalla muuta kuin minä, Johanna, pari aasialaista, kaksi tunnollisinta espanjalaistyttöä ja homman järkänneet ranskalaiset. Muut espanjalaiset ja eteläamerikkalaiset kun vasta aloittelevat illallista tuohon aikaan. Sen jälkeen pitää käydä vielä suihkussa ja vähän aloitella ennenkuin voi lähteä ulos...

Oli ihan kiva mennä baariin ajoissa, sillä paikalla ei ollut vielä muuta porukkaa ja ranskalaisten kanssa sai juteltua ihan hyvin. Luvattu infotilaisuus kylläkin oli pelkkä irformaatioarvoltaan heikko sildeshow, joka pyöri ikuisella luupilla seinällä. Kellon lähestyessä puolta yötä tunnelma sitten tiivistyi, kun kaikki muukin bilekansa valui paikalle ja baari oli lopulta aivan yhtä täynnä kuin edelleliselläkin viikolla. Oli kuitenkin hauskaa, kun paikalla oli tosi paljon tuttuja koulusta ja asuntolasta. Illan musiikkivalikoima oli varsin globaali, ja nautinkin täysin siemauksin tanssimisesta. Oli sambaa, salsaa, hiphoppia ja kaikkea suunnillen siltä väliltä. Ainoa miinuspuoli oli ahdistelevat ranskalaiset, joita sai olla koko ajan hätistelemässä pois/pakenemassa varsinkin illan lähestyessä loppuaan. Mutta oli kyllä tosi hauskaa!

Tänään olikin sitten tietty vähän jumittelupäivä. Käytiin syömässä Citén Resto U:ssa, jonka jälkeen lähdin hoitamaan asioita Place d'Italielle. Kävin hakemassa ranskalaiseen tiliini kuuluvan Carte Bleun/Visan (kohti velkavankeutta siis) sekä tietenkin vähän kiertelemässä kaupoissa. Mukaan tarttui urheiluvaatteita, joita pääsinkin testaamaan heti illalla stepissä. Sain myös pestyä koneellisen pyykkiä (jotka nyt kuivuvat ympäri kämppää kaikilla roikuttamiskelpoisilla pinnoilla). Eli ei ollenkaan huono päivä eilisen humppauksen huomioiden!

Nyt napsin taas kaksin käsin uusia addiktion kohteitani, nimittäin m&m's peanutseja. Parhaita karkkeja ikinä (joita ei onneks saa suomesta, mutta oon hankkinut joka laivareissulta tukkupakkauksen). Täällä näitä saa joka kaupasta, ja ikävä kyllä sorrun usein ostamaan pussillisen... No, eipähän mee sitten rahaa muuhun ruokaan. ;)