Torstai-iltainen after work osoittautui oikein mukavaksi konseptiksi, ja aloin jo toivomaan sen lanseeraamista Suomessakin (Baker'sin 90c skumpat oli jo hyvä alku kyllä). Mentiin Fabienin, Vivienin ja Gishlainin kanssa paikalle Bar 67:n ihan Champs Elyséen viereen klo 19 jälkeen, ja paikka olikin jo ihan täynnä työpäivän jälkeen rentotuvia opiskelijoita ja cadreja. Klo 19-21 välisenä aikana baarista sai hakea vapaasti cocktaileja ja skumppaa, sekä paikalla oli myös vapaasti käytettävissä herkullinen buffet. Tämä kaikki kustansi vaivaiset 12e ja mun suureksi iloks drinkit olivat tällä kertaa cosmopolitaneja. Tällaiseenhan voisi vaikka tottua. ;)

Yhdeksän jälkeen "ilmainen" tarjoilu loppui ja työn raskaan raatajat siirtyivät tanssilattialle. Biletettiin hyvän musiikin tahdissa puolille öin, jonka jälkeen tapahtuma loppui. Siitä pääsi sitten tarpeeksi ajoissa kotiin nukkumaan, että jaksoi taas perjantaiaamuna kouluun.

Perjantaina meillä oli I.D.I.-ohjelman debriefing-sessio koulun johdon kanssa, ja saimme antaa hieman palautetta ohjelmasta. Hauskin osuus oli kuitenkin opiskelijaryhmien esitykset, jossa muisteltiin ohjelmamme vaiheita aika renosti ja puolen vuoden aikana kehittyiden sisäpiirivitsien kanssa. Tuli kyllä tosi haikea olo, kun taas tajusi, että joutuu hyvästelemään kaikki nämä ihmiset viikon päästä. Osaa voi tulla tietenkin Pariisiin moikkaamaan, mutta koska kursseilla oli paljon kansaivälisesti suuntautuneita ranskalaisia, parhaita kavereita löytyy pian myös mm. Espanjasta, Skotlannista, Brysselistä, Sardiniasta... Pitää varmaan hankkia parinkin lentöyhtiöallianssin pistekortit. ;)

Nyt oon yrittänyt epätoivoisesti lukea tentteihin, joita on yhteensä 8 ensi viikolla. Eli toisin sanoen pitää osata kaikki aiheet, mitä tässä puolen vuoden aikana on käsitelty. Tunnettu kun olen kärsivällisyydestäni (tai sen puutteesta), tekee sisällä istuminen ja monisteiden pänttääminen aika tiukkaa. Pakko kuitenkin yrittää tsempata. Illalla onneksi mennään Johannan ja hänen vieraidenda kanssa syömään St. Micheliin, joten pikkuinen välipalkinto on sentään odotettavissa. :)

Ja viikon päästä lähden Suomeen... :O