Jee, nyt on viimein imagineR-matkakorttikin tilauksessa. Nyt voikin sitten alkaa käymään paperisotaa opiskelijan vuokra-avustuksen eli CAF:in kanssa...

Tänään oli taas perus-kielikurssipäivä. Tosin iltapäivällä meille pidettiin ihan privaatti paikallinen tuotantotalouden luento, josta piti tehdä muistiinpanoja, ja josta on pistari huomenna aamulla. :o Luento käsitteli aihetta tuotannon suunnittelu, ja kerrankin sain kokea olevani mukamas fiksu, kun tiesin jo ennestään aika paljon luennon asioista. Oli oikein kunnon teta-vääntöä, kun puhuttiin ATO:sta, MTO:sta, varastojen hallinnasta, MRP:stä ja niin edelleen... Ranskaksi tottakai.

Koulun jälkeen iltapäivällä matkattiin Johannan kanssa Pariisin länsilaidalle ultramoderniin La Defensen -kortteliin. Keilaniemi kalpenee kyllä pahasti siihen lasi-metalli-pilvenpiirtäjämaailmaan verrattuna. Metro tuli kätevästi legendaarisen Arc de La Defensen alle. Metron vieressä oli kätevästi myös aivan hurjan iso ostoskeskus, jossa loppuilta sitten kuluikin ankaran shoppailun merkeissä. Olin taas ihan euforisessa tilassa - niin paljon ihania kauppoja! Ja vielä kun parissa liikeessä oli melkein kaikki vaatteet -50%... Lisäksi kompleksiin kuului myös yksi hypermarketti, josta löytyi mm. varsin opiskelijahintaisia lakanoita ja astioita yms. Ostin sitten myös printterin, koska täällä on tosi vaikea löytää halpaa paikkaa, jossa printata. Pieni Canonin inkjettini maksoi vaivaiset 35 euroa, mutten tietenkään älynnyt ostaa siihen usb-kaapelia, joten en ole vielä pysytynyt testaamaan sen laatua.

Leikittiin myös hieman jenkkituristeja ja käytiin ostarin kahvilakerroksessa Starbuckisissa kahvilla. Oli kyllä kiva istuskella pehmeissä nojatuoleissa, siemailla jäälattea ja katsella, kuinka toimistorakennusten valot loistivat pimenevässä illassa. Aika erilaista suurkaupunki-idylliä kuin mihin täällä Pariisissa muuten on tottunut. Vaikea kuvitella, että muutaman metropysäkin päässä on riemukaari tai Louvre.