Runollisen otsikoinnin taakse kätkeytyy vaan taas mun tylsiä sepustuksia siitä, mitä oon viime aikoina puuhaillut. Hahaa. Eilen sunnuntaina oli taas kunnon ihanaa Pariisi-fiilistelyä, kun mentiin (Oton vinkistä, kiitos vaan) Johannan ja espanjalaisen Rosan kanssa Printempsin kattoterassille ihailemaan Pariisin maisemaa. Oli aivan upeaa nähdä aina Sacre Coeurille asti. Söimme myös terassilla herkulliset (ja suht edulliset) salaatit sekä joimme café cremet latinomusiikin soidessa taustalla. Täydellinen sunnuntailounas ihanassa kaupungissa!

Lounaan jälkeen patikoimme vielä Quartier de l'Operasta, Place Vendomen kautta aina Place de la Concordelle, josta hyppäsimme metroon ja kotiin. Pariisin vanha oopperatalo on todella koristeellinen ja kunnioitusta herättävä - joskin ympärillä surraava liikenne häiritsi hieman fiilistelyä.

Printemps oli muuten poikkeuksellisesti auki nyt sunnuntaina sen takia, että siellä Galeries Lafayetten tapaan oli "hullut päivät" tai oikeastaan "kultaiset päivät" (8 jours or). Meno oli melkein yhtä hullua kuin stockan hulluilla päivillä. Tosin tuotteiden keskihinta taisi olla aika paljon korkeampi. Mutta jos olisin varakkaampi, niin kyllähän siellä olisi ollut vaikka mitä ihanaa! Esimerkiksi modernin sisustamisen osastolla... (jossa muuten oli myös mun iittalan ego-kuppeja, vähänkö oon tyylikäs!)

Tänään oli sitten eka koulupäivä, joka alkoi lupaavasti, kun opettaja ilmoitti klo 9.30 hukanneensa tietokoneensa, ja että opetus alkaakin vasta klo 10.20. No, lopulta sitten päästiinkin asiaan tunnin kahvilahengailun jälkeen, ja meidät jaettiin 7 hengen ryhmiin, jossa tehdään kurssi "Multinational Alliances and Legal Issues". Meidän ryhmän nimi on Jade. Muuta ei sitten ryhmien esittelyjen jälkeen ehdittykään tehdä, kun oli aika lounastaa. Lounaan jälkeen tutustuttiin siihen, miksi yritykset muodostavat alliansseja ja tehtiin aiheesta ryhmätyö. Ihan mielenkiintoista, ja tosi kiva, että on muutakin kuin pelkkää luento-opetusta! Huomenna ei sitten olekaan koulua ranskankurssia lukuunottamatta (ohjelmassa lukujärjestys vaihtuu viikoittain), mutta keskiviikkona onkin jo eka vierailija. Odotan mielenkiinnolla...