Eilen mulla oli tosiaan iltapäivä vapaa koulusta, joten päätin lähteä etsimään itselleni vähän lämpöisempiä kenkiä talveksi (täällä ei ole vielä talvi). Suunnistin kenkä- ja sisustuskauppaparatiisiin Bastillelle, jossa yleisen talouden kohenemisen henget osoittivatkin suosiotaan mulle suorastaan avokätisesti. Löysin talvikenkien lisäksi kahdet kivat pikkukengät (himoshoppaajan perustelu: työkenkiä), ja koko potin hinnaksi tuli vaivaiset 60e! Mukaan tarttui myös hieman joululahjoja. Ja olihan sitä pakko kruunata iltapäivä vielä Starbucksin suussasulavalla piparminttumocalla. Mmmmm....

Vaikka olinkin sitten illalla aika uupunut kaikesta rahanmenosta ja kenkälaatikoiden raahaamisesta metrossa, jaksoin kuin jaksoinkin itselleni tekemäni lupauksen mukaisesti mennä steppitunnille. Kylläpä kunnon hikoilu ja itsensä piiskaaminen tekikin hyvää! Pitää yrittää nyt taas pitää tahtia yllä.

Tänään olin aamulla kuuntelemassa kokemuksia Meksikossa työskentelystä, paikallisesta bisneskulttuurista ja las maquiladoraksesta. Oli kyllä ihan mielenkiintoista, mutta viikonlopun läheisyys vei keskittymiskyvyn aika hyvin. Täytyy toivoa, että se palaa illalla, kun mennään koutyön takia kuuntelemaan Aasiaa käsittelevää konferenssia. Porkkanana opintopisteiden lisäksi ilmainen ruoka!