Tänään taas kiidettiin koulun jälkeen Johannan kanssa La Defenselle aikomuksena viattomasti vain tavata eräs suomalaistyttö, joka oli lukenut blogejamme. Tapasimmekin Meijun ja oli oikein mukavaa istuskella Grande Archen portailla ja syödä patonkia. Sitten tietenkin hieman shoppailtiin, kun vieressä oli se maailman ihanin ostoskeskus... Mukaan tarttui pari paitaa (50% alennuksella, eli käytännössä säästin), raitasukkikset ja kaulakoru (koska oon vaan niin kyllästynyt kaikkiin kaulakoruihin mitä mulla on mukana).  Nyt voisi taas yrittää pitää kukkaronnyörejä hieman tiukemmalla. Nähtiin myös Meijun koulu La Defensella. Oli hieman hienompi ja modernimpi kuin meidän!

peukku.jpg
Kuuluisa iso peukku La Defensen illassa.

Tänään oli aika normi koulupäivä. Sinänsä jännää, että kielikurssin opellamme ei ole hajuakaan, miten meidän pitäisi ilmoittautua kursseille. Ainakaan netin kautta se ei tunnu vielä toimivan. Olisi kyllä ihan kiva tietää! Tänään oli myös luento kielten sähköisestä tutkimuksesta ja laskennallisista menetelmistä tehdä esim. automaattisia käännöksiä. Luennoitsija oli tosi hyvä (vaikka puhuikin nopeasti) ja aihekin yllättävän mielenkiintoinen. Pääsin jopa loistamaan, kun tiesin, mitä merkistöjä Suomessa käytetään... Taino, aika kyseenalaista nörtti"loistamistahan" se oli. :S

Loppuun vielä tänään oppimani ranskalainen sananlasku: "Il ne faut pas vendre la peau de l'ours avant de le tuer." (Ei pidä myydä karhun nahkaa ennenkuin sen on tappanut.)