Eli tammikuussa siis tuhlaamaan viimeisetkin rahat toiseen eurooppalaiseen muotipääkaupunkiin. Benettonit varokaa! Varattiin eilen Meijun täällä Citéllä kyläillessä Johannan ja Meijun kanssa Ryanairin superhalvat lennot (30e meno-paluu) Milanoon 20.1.-22.1. Nyt jos jollain on hyviä ja halpoja hostellisuosituksia, niin antaa palaa.

Tää tarkoittaa sitä, että mun suunnitelmat lähteä tammikuussa Lontooseen tai Amsterdamiin kariutuivat. Toisaalta- noissa molemmissa kaupungeissa oonkin jo käynyt, ja oonhan ollut tunnetusti ihan rakastunut Italiaan kesän 2004 reissusta asti. Ne pizzat, bruchettat ja viinit... Mmm... Tammi-helmikuun vaihteessa yritän kyllä päästä vielä käymään Brysselissä, ku Ilu lähtee sinne vaihtoon.

Tänään oon lusmunnut aamupäivän himassa vakaana aikomuksena tehdä koulujuttuja. Oon kuitenkin vaan saanut aikaiseksi lähinnä joulukorttien kirjoittelua ja kulmakarvojen nyppimistä, joten hommia jää taas viikonlopulle. Kohta pitää lähteä koululle parin tunnin luennolle, jonka jälkeen ehkä steppiin ja illalla meidän vaihtarien joulujuhliin. Viikon päästä oon jo Suomessa. :O