Eli taisin rakastua Milanoon. Eipä siinä sinänsä mitään uutta, oon ekasta Italianreissusta asti ollut maan suuri fani. Nyt viikonlopun shoppailupainotteinen matka meni oikein mukavasti. Oltiin liikkeellä Meijun ja Johannan kanssa täältä Pariisista käsin. Ryanairilta saatiin halvat lennot (tosin surkeaa asiakaspalvelua ja onhan ne kentät aika periferioissa) ja perillä hotelli oli myös erittäin halpa (tosin putket vähän hajoili ja omistajan suloinen koiranpentu kakki käytäville), joten budjettia riitti herkutteluun ja shoppailuun.

Ruoka oli jälleen taatun italiaisen perinteen mukaan uskomattoman hyvää. Ei oikeaa pizzaa, pastaa tai jäätelöä vaan saa muualta kuin Italiasta. Sitäpaitsi hintatasokin on ihan kiva. Nähtävyyksistä hienoin oli ehdottomasti goottilainen katedraali Duomo ja tietenkin kaikki muotiliikkeet ja hassut rimpula-mallikokelaat, joita pyöri muotiliikkeissä. Sorruttiin sitten tietenkin edullisiin aleostoksiin, mutta kuitenkin (ehkä) vielä kohtuudella...

Suosittelen Milanoa erityisesti kaikille muotifriikeille ja Italian ystäville. Itse sain irti paljon, ja erityisen kiva oli päästä välillä pois Pariisista katselemaan muuta maailmaa (ja pois koulusta maanantaina!). Nyt on pieni flunssanpoikanen päällä, sillä Pohjois-Italiassa oli hiukan kylmänkostea sää. Täälläkin tuulee tällä hetkellä kovaa, mutta iltapäiväksi on kyllä pakko meenä taas kouluun. Kuvia reissusta löytyy tutusta paikasta.