Eilen oli sitten viimein täällä talossakin ihan kunnon juhlat. Kyseessä oli nimittäin kerrosbileet, jossa kaikkien osallistuvien huoneiden piti laittaa huoneen ulkopuolelle esille jotain pientä tarjottavaa sekä juotavaa kolmen viinipullon verran. 1. ja 3. kerrokset eivät osallistuneet bileisiin ollenkaan, joten mä 1-kerrokselaisena osallistun sitten Johannan huoneen tarjouluihin 5. kerroksessa, jonne bileet päättyivät. (Yllättäen, koska 5. kerroksessa on suunnilleen pelkästään espanjalaisia.) Tehtiin Johannan kanssa tarjoiltavaksi hienoja leipiä (kuva alla) sekä ostettiin 6 viinipulloa, joista kallein maksoi 1,9e.

tarjoilu.jpg

Bileet olikin tosi kivat, koska toisin kuin baarissa, tuolla pystyi keskustelemaan oikein hyvin. Lisäks pystyi myös tanssimaan salsaa sekä maistelemaan herkkuja, joita eri huoneiden asukit olivat laittaneet tarjolle. Mun ja Johannan ruoat oli viimeisessä käytävässä aivan perällä, joten kun sinne päästiin, olivat ihmiset aivan täynnä ja iso osa leivistä jäikin syömättä. "Onneksi" paikalle ilmeistyi kuitenkin iso lauma jenkkiläisiä kuokkavieraita, jotka heinäsirkkaparven tavoin söivät meidän hilloleivät ja tyhjensivät viinipullot ennätysvauhtia hokien samalla koko ajan "cool" "it's really cool". Tämän jälkeen parvi tietenkin poistui yhtä nopeasti kuin oli saapunutkin.

Kaikenkaikkiaan oli kyllä onnistunut ilta, ja nukkumaankin pääsi. Itse väsähdin kolmen jälkeen niinkuin iso osa muustakin porukasta. Alla vielä tunnelmakuva...

kerrosbileet.jpg