Jepjep, tänään tuntuu siltä, että eilen saattoi tulla vähän otettua. Noh, mikäpäs siinä, kun oli kuitenkin ihan kiva ilta. Mentiin Montparnessen Mixiin Karinin kanssa. Siellä on torstaisin ennen keskiyötä ilmainen pääsy ulkomaalaisille opiskelijoille, ja eilen oli myös kaikille muille meidän koululaisille. Paikalla olikin aika paljon tuttuja, ja tietty tuli taas tanssittua paljon. Oltiin etkoiltu hieman Karinilla (halpaa punkkua), eikä sitten baarissa tullutkaan pahemmin juomia ostettua.

mix.jpg
Ihanat Karin (Ruotsi), Rafael (Brasilia), moi-même ja Tulio (Brasilia).

Halvan punkun kittaamisella on kuitenkin hintansa. Huomasin sen tänä aamuna herätessäni, kun päässä jyskytti muutama kääpiö täryporien kanssa ilmeisesti ja mahassakin tuntui lähinnä ruokamyrkytykselle. Olin luvannut mennä tekemään muutaman meidän ryhmäläisen kanssa haastattelua yhteen firmaan, mutta pakkohan se oli feidata, kun pelkkä ajatuskin sängystä nousemisesta tuntui kuvottavalle. Ei näin, Elli!

No, Siperia opettaa... Aion tänään Pedron synttäreillä pitää pullon visusti kiinni. Sain sentään iltapäivällä aikaiseksi käytyä Porte d'Orleansissa ruokaostoksilla ja kahvilla Johannan kanssa. Oli kyllä taas surkein palvelu vähään aikaan. Saatiin väärät crepet, jotka sitten palautettiin. Kohta pöytään tuotiin samaiset crepet kyminä uusilla täytteillä. Eikä edes pahoiteltu! Muutenkin palvelu oli ala-arvoisen hidasta. Jätettiin sitten tosi kypsästi kostoksi tarjoilijalle 1 sentin kolikko tipiksi. :D