Voivoi... Mun nettiyhteys on nyt sitten katkaistu, koska en ole maksanut siitä 16e asuntolalle. Näin on käynyt myös monelle muulle, sillä meille ei yksinkertaisesti ole kerrottu, että yhteydestä pitäisi maksaa. Pitää mennä maksamaan se tänään, ja se sitten aukeaa jossain vaiheessa viikon sisään. Kamalaa, en selviä viikkoa ilman nettiä, enkä varsinkaan ilman nettipuheluita! Olen täysin koulun tietokoneluokan varassa...

Nyt vähän väsyttää, sillä eilinen päivä oli varsin hektinen. Koulun jälkeen menin kokeilemaan Gym Step -tuntia Citélle, ja se olikin onneksi jo paljon parempi kuin aerobic. Tehtiin jopa sarjaa, joka tosin oli äärettömän helppo, mutta opettaja ei sentään kieltänyt ponnistamasta. Steppilaudatkin olivat tutut ja turvalliset Reebokit (tosin ihan tosi kuluneet). Olin oikein otettu, kun vetäjä tuli tunnin lopussa sanomaan mulle, että mä oon varmaan tehnyt tätä ennenkin. :)

Illalla mentiin sitten Erasmus-bileisiin Place de Madeleinelle. Meidän oli Johannan kanssa tarkoitus treffata eestiläinen Liisi ja muutama norjalainen Pont des Artsilla (=silta Louvren nurkilla) etkoilua varten, mutta kun pääsimme perille, oli porukka jo ehtinyt siirtyä eteenpäin. Käytiin kuitenkin Saint Michelissä ostamassa paninit ja nautittiin ne viinipullon kera Pont Neufin kupeessa. Olipa upeaa katsella Seinieä, Eiffel-tornin valoja sekä Notre Damen torneja iltapalaa nauttiessa! Itse bileisiin ehdittiin juuri ja juuri ennen puolta yötä, jolloin ulkomaiset opiskelijat pääsevät vielä ilmaiseksi sisään. Saatiin kyllä sitä varten juosta hiki hatussa ympäri Place de Madeleinia. Baari oli ihan tupaten täynnä erimaalaisia opiskelijoita. Ei jaksettukaan sitten kuin kahteen asti, sillä ihmismassa teki paikasta myös läkähdyttävän kuuman. Oli kuitenkin hauska ilta!

Tänään sitten aamulla reippaana kielikurssin vikaan päivään. Ennen lounasta meille tarjottiin ranskalaista aperetiiviä, skumppaa ja mustaherukkalikööriä, joka olikin tosi herkkua. Kohta katsotaan vielä Amélie, ja sitten on kielikurssi ohi! Loppupäivän sitten varmaan lepäilenkin illan steppiä lukuunottamatta.

Huomenna on Pariisissa Nuit Blanche, eli valkoinen yö. Se on tavallaan taiteiden yö, eli museot ovat auki koko yön ja muutakin häppeninkiä on. Näen myös huomenna Ottoa (hj, Söderlund), joka tulee Suomesta käymään viikonlopuksi. Hauskaa tavata tuttuja!

Saas nähdä koska pääsen seuraavan kerran kirjoittelemaan tänne. Meidän talossa ainakin Nicolaksella toimii netti, joten voin tietty yrittää änkeä kylään jossain vaiheessa!