Nyt on taas pari päivää tullut väännettyä koulutöitä vähän vaihtelevalla menestyksellä. Oon kuitenkin saanut taas tehtyä yhteen harkkaan oman osuuteni ja luettua aika paljon Hernando de Soton mielenkiintoista kirjaa "Mystery of Capital - Why capitalism triumphs in the west and fails everywhere else?". Suosittelen kyllä kaikille aiheesta kiinnostuneille ainakin sen perusteella, mitä tähän mennessä olen lukenut!

Olen siis viettänyt aika paljon aikaa kotona neljän seinän sisällä, ja siksi olikin ihana lähteä tänä iltana vähän ulkoilemaan Johannan ja Meijun kanssa. Treffattiin St Germain des Prèsin metroasemalla, josta käveltiin Bd Saint Germainia pitkin latinalaiskortteliin. Vaikka ilta oli pimeä ja sateinen, paljasti Pariisi kuitenkin taas ihania puoliaan. Pikku kahvilat ja ravintolat valaisivat matkaamme mukavasti.

Latinalaiskorttelissa valitsimme tällä kertaa italialaisen ravintolan, joka tarjosi kolmen ruokalajin menua 10,5 eurolla. Alkupalan leikkelelautanen ja tuore patonki olivat tietty herkkua, ja samoin pizza oli tosi hyvää. Söinkin eka kerran vasta nyt pizzaa täällä! Jälkkäri creme caramel oli pettymys, mutta kaikenkaikkiaan oli kiva illallinen tyttöjen kanssa. Päätettiin myös, että lähdetän tammikuussa käymään Lontoossa. \o/

Tänään oli myös Venezuelalaisen Pedron synttärit, joita juhlistettiin yllättämällä Pedro kakulla 5. kerroksen keittöissä. Varsinaiset bileet ovat kuitenkin perjantaina. Huomenna aamulla mulla on pitkästä aikaa aikainen herätys, sillä 9.30 pitää olla taas Maison des Anciens Eleves:issä tekemässä haastattelua yhtä ryhmätyötä varten. Kyseessä on vanhahko herra, joka on koulumme entinen opiskelija, ja joka ilmeisesti tietää hyvinkin paljon tuotannon siirtämisestä edullisempaan ympäristöön.