Aah, olipas kiva ilta eilen! Käytiin nimittäin pienellä jazzclubilla latinalaiskorttelissa Johannan, Giovannan (Kolumbia) ja Nicolaksen (Espanja/Ranska) kanssa. Mesta oli pieni vanhan kerrostalon holvikaarikellari, joka oli täpösen täynnä ihmisiä. Paikalla soitti tosi hyvä livebändi just sellaista jazzia, mistä tykkään. (Sori, en tiedä musiikista mitään, joten tarkemmin en voi kuvailla. Oli basso, koskettimet, rummut ja saksofoni.) Latinailaisessa korttelissa on myös tosi paljon ihania, edullisia, pääasiassa kreikkalaisia, italialaisia ja kiinalaisia ravintoloita, joiden terasseilla voi syödä vielä myöhään illallakin. Lisäksi on paljon herkullisia crepe, panini ja gyros -kojuja. Namnam!

jazzkellari.jpg
Ainoa kuva, jonka sain keikalta ennenkuin kamerasta loppui akku.

Tänään olin taas koulussa iltapäivän. Vierailijaluennoitsijan teemana oli team building, mutta emme kyllä mielestäni päässeet aiheessa kovinkaan syvälle. Keskityimme vain keskustelemaan siitä, mikä on tiimi, miksi tiimityö on hyvä juttu, ja mitkä on hyvän tiimin menestystekijät. Ehkä tääkin sessio meni sitten enemmän ranskan kielen kuin substanssin opetteluksi.

Nyt ajattelin ottaa illan rauhallisesti ja mennä ajoissa nukkumaan, sillä aamulla pitää olla hereillä jo ennen kuutta Bourgognen reissua varten. Maaseutu here I come!