Huh... Huomenna on synttärit ja täytän huikeat 24 vuotta. Sen jälkeen en aio enää vanheta ollenkaan. Pidän kamuille pikkukestit, jotka toimii samalla läksiäisinä, sillä sunnuntaina palaan taas Pariisiin. Rentréestä tuleekin aika kuumottava, sillä heti maanantaina ja tiistaina on esitelmät ja tiistaina taitaa olla joku haastattelukin. Milanon matkaa odotan kyllä innolla, ja niitä hostellivinkkejä otetaan edelleen vastaan, kiitos!

Oon varmaan aika huono vaihtari, sillä osa musta jäis tosi mielellään tänne sateiseen kotisuomeen. Ei sillä, on Pariisissa ollut tosi kivaa, ja kokemus kokonaisuudessaan korvaamaton... Nyt siellä kuitenkin odottaa vaan lähinnä hirvee harkkatyösuma ja tentit. Noei, onhan siellä paljon muutakin.. esim. uudet kaverit.

Täällä Suomessa on ollut tosi ihana lomailla tutuissa espoolaisissa maisemissa ja nähdä kaikkia rakkaita ystäviä. Nyt kun on ollut pitkään poissa, saa vähän paremmin tavattua kavereitakin. Ja tietty "oma" suihku, vessa, pesukone ja keittiö ovat aivan uskomatonta nannaa. Taidan olla aika kotihiiri. ;)