Eilisiltainen piknik Pont des Artsilla oli oikein onnistunut. Mukana oli lähinnä Brasilialaisia, pari Kolumbialaista ja vain yksi Espanjalainen mun ja Johannan lisäksi. Oli ihanaa syödä patonkia, juustoja ja suklaapullia, ja katsella samalla eiffel-tornin ja seinen turistilauttojen valoja. Piknikin jälkeen hengailimme jonkun aikaa myös Louvren sisäpihalla, jossa pyramidi loisti suihkulähteiden keskellä mystisesti. Lopulta piti kuitenkin palata asunnolle melko aikaisin, sillä eteläamerikkailaisille ystävillemme tuli kovin kylmä.

Kotiin palatessani huomasin myös, että olin saanut meiliä I.D.I. (Ingenieur dans sa Dimansion Internationelle) -ohjelmasta vastaavalta Mr. Rochettelta. Sain kuin sainkin sitten ne kurssit, mitkä halusin! Onpa kiva aloittaa maanantaina opiskelu, kun tietää, että luvassa on todennäköisesti jotain mielenkiintoista. Jos saan kaikki kurssit läpi, mulla pitäisi olla täältä lähtiessä sit 30 opintopistettä lisää. Ja ne on myös sellaisia, joita voisin ehkä yrittää saada mun sivuaineeseeen.

Noi kurssit on kiinnostavia siksi, että suureksi osaksi ne perustuu yrityskeissien ratkomiseen pienryhmissä. Voi olla, että helmikuuhun mennessä on ratkottu jopa yli sata keissiä! :O Osa keisseistä tehdään ihan oikeille firmoille, ja kaikki vierailijaluennoitsijat (n. 40 kpl) tulevatkin yrityksistä. Onpa kiva päästä tekemään haastatteluja firmoihin täälläkin, ihan mahtavaa!

Aion kyllä myös varata aikaa muullekin kuin opiskelulle. Älkää huoliko. ;)