Huh, taas on koko päivä mennyt tehokkaasti koulun merkeissä. Aamulla oli luento kehitysmaista ja nyt iltapäivä ollaan väännetty ryhmätöitä, joiden DL on heti loman jälkeen. Ryhmätöiden tekeminen on tosi vaikeaa, sillä eri maista tulevat ihmiset käsittävät käsiteltävät asiat eri tavoin, ja keskustelu käy välillä kuumana. Lisäksi kaikki kirjoitettu teksti pitää olla englanniksi, mutta suuri osa keskusteluista käydään ranskaksi. Siinä meinaa välillä mun suomenkieliset aivot olla vähän solmussa. Ja puolen tunnin päästä olisi vielä ranskan kielioppitunti.

Kielioppitunnin jälkeen kiiruhdan keskustaan, jossa illallistamme Programme I.D.I.:n (= kurssit, joita opiskelen) opiskelijoiden kanssa. Illalliselta taas kiiruhdan takaisin kämpille, josta lähden opiskelukaveri Ardienin kanssa hakemaan äitiä lentokentältä (lennon pitäisi olla perillä 22.15). Tosi huippua, että Adrien tarjoutui kuskiksi, sillä muuten olisimme saaneet äitin kanssa maksaa maltaita junalipuista kämpälleni. Tarjoiduin maksamaan kyllä bensat, mutta kiltti espanjalainen kun on, Adrien halusi pelkästään jotain suomalaista syötävää palkaksi. :)

Äiti viettää ensi yön mun matalassa majassa, ja siityy sen jälkeen hotelliin lähelle Place d'Italieta. Sääli, että joudun lähtemään kouluun jo kahdeksaksi aamulla. Toivon kuitenkin, että pääsen siirtymään lomalle puolen päivän jälkeen. Jossain vaiheessa pitäisi kirjoitella vielä vähän juttuja ryhmätöitä varten, mutta muuten ei sitten pitäisi olla viikkoon koulua huomisen jälkeen. Sitten vaan äitin kanssa museoita kiertämään! ;)