Huh, täällä pyykipesukin käy työstä! Pääsin koulusta jo kahdeltatoista, ja ajattelin, että tulen meidän keittiöön syömään kevyen lounaan ja sitten käväisen pesemässä pyykit. Noh, lounaaseen asti menikin hyvin, mutta pyykkituvalle päästyäni huomasin, että 4:stä koneesta 2 oli toiminnassa ja molemmat tietty myös käytössä. Nerokkaana tyttönä olin kuitenkin ottanut kirjan mukaan, joten lueskelin sitten sitä kunnes koneet vapautuivat.

Sain pyykit pestyä, mutta kauivauksesta seurasikin sitten taas uusi ongelma. Molemmat kuivausrummut (ne 2 jotka toimivat siis) olivat tietty varattuja, joten ajattelin koetta onnea toisen talon 5. kerroksen kuivurin kanssa. No sekin oli tietty varattu, joten tyydyin sitten ripustelemaan pyykin huoneeseen kuivumaan. Lakanoita täällä on kuitenkin aika mahdotonta kuivattaa, joten lähdin taas toivioretkelle vitoskerrokseen, mutta kuivuri oli edelleen käytössä. Siellä kuitenkin kuulin, että toinen toisen talon kuivureista oli vapautunut, joten kipitin sinne taas kerran pikavauhtia moottoritien yli.

Eipä ollut kuivuri vapaana enää, kun pääsin perille. Onneksi tuttu brasilialainen huomasi kuitenkin tuskani, ja sanoi, että saisin laittaa pari pyyhettäni ja lakanani hänen vaatteidensa kanssa samaan kuivuriin. Jäin sitten vielä pyykkituvalle istumaan ja lueskelemaan kuivauksen ajaksi, sillä jos ei vahdi, joku toinen innokas kuivaaja todennäköisesti tyhjentää koneen, ja laittaa omat tavaransa tilalle.

Tämmöiset pienet arkiset asiat täällä ottavat välillä aivan kohtuuttomasti päähän... Noh, osaapahan sitten Suomessa olla taas onnellinen "omasta" pyykkikoneesta ja riittävästä kuivaustilasta. (Ja tietenkin voi myös nostalgisoida muinaisista ajoista JMT1:n pesutuvassa...)

Ostin muuten tänään kaupasta kokeeksi Vichy-pastilleja. Näissä pitäisi olla jotain mineraaleja yms. terveellistä, eli voin syödä taas karkkia illalliseksi hyvällä omalla tunnolla! :D Ainiin, ja tänään taitaa saada kakkuakin Simonen synttäreillä, mmm....